torsdag 1 januari 2009

Tävlingen (nästan) avgjord.

Det ramlade in en hel del svar på K&G Julnötter tävling. Och det ramlade in flertalet rätta svar också. Detta innebär att tävlingen avgörs i morgon, då utslagsfrågan gällde den officiella publiksiffran i FA-cupmötet Tottenham Hotspur - Wigan Athletic, den 2/1 2009. När det resultatet rullar in, då vet vi vem som tar hem de fantastiska priserna.

Och redan nu vill jag flagga för Klackar & Grejers drömtävling. Jag vet ärligt talat inte om vi kan ro ihop den, eller om det finns någon som skulle anmäla sig för att vara med i tävlingen. Eller om det ens går att göra detta i Sverige/Göteborg.

Men, vi skall sannerligen göra vårat bästa för att få igång den här tävlingen. Det är svårt att beskriva den, men om ni kollar på klippen så får ni nog en idé om vad det handlar om...

Som sagt, jag vet inte om det går, och hur fan man skall utse en vinnare men det skall bli väldigt roligt att försöka få det att gå ihop. Om det är någon som redan nu känner för att deltaga i en sådan här tävling, eller som har bra förslag på hur man skall utföra den, så går det bra att maila in på expertkommentator@klackarochgrejer.se och anmäla sitt intresse.

Gott nytt år, och lycka till, till de som är kvar i tävlingen och väntar på den rätta publiksiffran.

1 kommentar:

Anonym sa...

Detta skulle jag vilja se. Hoppas att ni kan fixa detta