måndag 5 januari 2009

Årets första träning med Gais

Det hade utlovats fest och jubel när Gais drog igång årets säsong på ett vintrigt Valhalla. Vid femtiden på eftermiddagen började det att ramla in spelare och supportrar på den klassiska arenan. Men redan innan detta så var det stort att se Torbjörn Nilsson sparka igång försäsongen för sitt lag, Göteborg FC. Dock var denna träning inte lika välbesökt.

Men Gais då? Jo redan vid träningens början drog publiken igång ett tiotal bengaler som snabbt rökfyllde hela arenan till tonerna av Guns n Roses låtar. Den utlovade Gaisbilens ankomst möttes av spridda applåder, men det berömda ljudsystemet hade inte klarat av natten och dagens kyla, utan hade helt enkelt gett upp, så från bilens håll var det tyst.

Och nog var det kallt. Klackar & Grejer med Sportchefen i spetsen hade goda intentioner att göra ett försäsongsreportage, men slutresultatet blev väl sådär.

Nåja, det kommer fler chanser. På onsdag är förhoppningarna att ge sig på IFK Göteborg och se vad de har för sig under sin försäsong.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastiskt reportage!

Anonym sa...

Instämmer. Förövrigt vill jag passa på att applådera en oerhört läsvärd och intressant blogg. Ja, Klackar & Grejer alltså.

Anonym sa...

hur kan man besöka gajs första försäsong och rapportera från den?? Vad var tanken där?

Anonym sa...

försäsongsträning menade jag såklart ;)

Geigert sa...

Tanken var kanske att rapportera från den rent allmänt...

K&G+blogg+fotboll+göteborg+allmän insyn+nyfikenhet+välvilja+intresse är inte bara IFK Göteborg...

Geigert sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Diego M. sa...

Gaisbilen?

Anonym sa...

OK. Då har jag missförstått det hela. Trodde detta främst var en "blåvitt-blogg" med en del roliga instick från den internationella scenen.

Undrar om ni har många läsare som bryr sig om gajs, ujjs och röva?
Dessa frågetecken i all välmening. När ni skriver om Blåvitt eller annan internationell fotboll håller bloggen hög klass!