tisdag 6 januari 2009

Silly vanilli

Det rör på sig, som fingal Olsson sa. Nu börjar det hända lite grejer. Jonas Wallerstedt rapporteras vara helt klar för Öis och presenteras som tungt nyförvärv innan veckoslutet. Walle kommer komplettera Mackan Allbäck fint och duon kan bli giftig för motståndarna. Skrev Mild in en klausul om att han inte får spela mot IFK? Nej.

Gais rapporteras ha fått förfrågningar kring Richard Ekunde och Wanderson. Vissa mer seriösa än andra. Häcken försöker få övrigt även få tillbaka Vinicius, som är hemma i Brasilien och sägs trivas bra där för tillfället. En Déde-semester? Slutar det med att de nöjer sig med Ranégie som ersättare till Skåne-flyktade Daniel Larsson? Stefan Selakovic verkar i alla fall inte så sugen på att börja trilla boll på Hisingen.

Som ni säkert såg här på bloggen var Sportchefen och Laglund på Gais svinkalla träningspremiär. En som också var där var Daniel Åman, som levererar klassiska rapporter på Gais webb-tv.

Ranégies knä höll enligt Häckens bedömningar och snart ska den klassiska sista läkarundersökningen genomföras. Den kommer dock inte filmas och sändas live, som Beckhams gjorde. Dumt att chansa på dagar kanske då Häcken bestämmer offentliggörandet, men torsdag eller fredag kritar han nog på.

David Stenman ansluter som alla har sett till Öis på lån, något som borgar för att sportcheferna Mild och Last nu påbörjar det samarbete de har snackat om sedan ett drygt år tillbaka. Frågan är väl dock om några spelare kommer gå omvända vägen? Inte troligt. Inte ens Pavel Zavadil.

Dessutom har en offensiv mittfältare i staden besökt en annan allsvensk klubb. Vem och vilken avslöjar vi snart.

Dagens PS: Gais briljerar genom att fortfarande ha kvar pekningen http://gais.se/ (dvs utan www) till sin flera år gamla hemsida. Baloo eller Åman - jobba!

1 kommentar:

Anonym sa...

Gais...