fredag 23 januari 2009

Fredagsbomben

Helt plötsligt blossar ett rykte upp om att en Gaisare är på väg till IFK. Folk rasar, undrar och vet inte vad. Och allt sprids av mig, eller så är det någon som skriver det med mitt alias. Och ingen av detta kan bekräftas eller förnekas, vare sig av mig eller någon annan. Men det förgyllde en annars ganska sävlig Fredag.

Men nu kommer en bomb iallafall.

Ralf, vi har din giraff! Vi skall bara låna den ett tag för ett nytt projekt. Ring inte oss. Försök inte att ta tillbaka den. Vi kontaktar dig.

7 kommentarer:

Anonym sa...

ajajajaj, passa er för polisanmälningar nu, fredagen har utvecklats till ett rysligt kidnapps-drama!

Praktikanten sa...

Haha .. ryktas att Raffe är på krigsstigen nu...

Lars Haglund sa...

Vi hade en insider på detta jobbet, kan inte nämna några namn

Anonym sa...

Det vore ju inte fel att få Wandersson till blåvitt

Lars Haglund sa...

Wanderson till Blåvitt hade nog inte varit så bra. Med tanke på att han knappt lärt sig ett ord svenska på ett och ett halv år och måste ha ett par brassar och en tolk runt sig för att trivas socialt, så tror jag att det skulle bli mer problem än fint spel.

Varje gång som MP ändrade på spelet rent taktiskt förra säsongen så tog det ju Wanderson tre matcher innan han var med igen och spelade bra.

Men om IFK Göteborg skulle värva någon från Gais så är det bara Johan Mårtensson som gäller. Han skulle passa in, och förmodligen även snart gå in i startelvan

Anonym sa...

Får Johan Mårtensson ens värvas? Han kom till gais under förra året och det har väl gått för kort tid för en sån övergång? Det måste väl gå minst ett år om jag inte minns fel?

Jag minns att han var med i Skövde AIK när vi mötte dem i cupen så ett år har definitivt inte gått sen han kom till gais.

Anonym sa...

Va e de för knäpp regel du yrar om? Minns den där finske fiaskobacken som gais sålde till MFF innan allsvenskan drog igång. Han var väl i klubben i 2-3 mån bara!? Fast han var ju en import och då kanske det är andra regler än för inhemska spelare. Någon som kan skingra dimmorna i den frågan?