onsdag 14 januari 2009

Grahn tar för sig av Ola-pengar?

Som Sportchefen skriver om nedan är Ola Toivonen nu enligt media helt klar för PSV Eindhoven. Av de cirka 40 millar som Hasse Borg lyckades förhandla till sig (bra jobbat, det ska du ha en eloge för), går mellan 10-11 miljoner till Öis. Lite olika uppgifter cirkulerar. En del säger 49 miljoner, andra uppgifter till K&G säger 8 miljoner till Öis.

Plötsligt rinner det alltså in ett stort antal sköna miljoner som ett extra tillskott på Öis-gården. Flera av dem lär gå rätt in i driften för utveckling och tilltäppning av några hål. Samtidigt behöver man också fylla på spelartruppen. Att Jonas Wallerstedt är aktuell vet vi, han kommer för övrigt att träffa Dick Last igen i veckan. Men enligt vad K&G erfar jagar Öis också ett annat etablerat namn.

Bloggen kan idag avslöja ett något oväntat inslag i årets silly-jakt. För enligt uppgifter till K&G har Öis i hemlighet träffat den notoriske strulpellen och tillika mittfältaren Tobias Grahn. Klubben ser enligt vår uppgiftslämnare Grahn som ett högst sannolikt nyförvärv, och kanske vill man gardera upp sig inför ett eventuellt tapp av Pavel Zavadil? Grahn, som föddes i Karlskrona en marsdag för snart 29 år sedan, har genom karriären hamnat på kant med ett flertal klubbar. Han har hittills noterats för spel i så vitt skilda lag som Öster, Beira Mar, Lyngby, Vålerengen, Malmö, Århus, Odense, Gimnastic de Tarragona och Hertha Berlin. Frysboxen är dock en box herr Grahn känner till väl, och nu kan han tänka sig att återvända hem till Sverige och Allsvenskan. Och kanske går då flytten till Göteborg.

Tobias Grahn i Allsvenskan igen - det kan ju verkligen bli klackar och grejer det...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Med tanke på att Öis inför både denna och förra säsongen talat mycket om vikten av truppsammansättningen och om att hitta "rätt gubbar" känns ju inte Grahn särskilt trolig som nyförvärv. Inte heller Aubynn, av samma anledning.

Anonym sa...

Enligt Roger Gustavsson går det att ha en sån strulgubbe i en trupp då formar gruppen honom. sen om det gäller Grahn......