måndag 5 januari 2009

Klackar & Grejer söker skribenter

Klackar och Grejer står inför ett spännande 2009 med flera upptåg och förbättringar på bloggen och därför kommer det att behövas förstärkningar även hos oss. Vi har just nu lite Silly Season i redaktionen, där först och främst samtliga fyra skribenter omges av rykten av alla dess slag.

Vi vill därför här och nu, kraftigt dementera att t.ex. Laglund skall vara på väg till BK Häckens Web-TV, att T.Tegnér skall starta egen blogg om IK Sleipner, att Praktikanten jagas av samtliga Allsvenska lags weblösningar som ett slagkraftigt bollplank samt att undertecknad skulle vara slut som artist och letar ATP-poäng på nätet. Det är bara just sillyseasonrykten..

Men... däremot så jagar vi förstärkningar till denna säsongen i form av skribenter (bloggare). Det är dags att ta ytterligare ett steg inom fotbollsbloggsvärlden och detta med fler medarbetare. Kriterierna är ganska enkla med human och objektiv insikt inom fotbollen, en vass penna med humor som vänsterbreddare samt ett öppet sinne när det gäller kritik inom de egna leden. En viss talang för film och redigering för kommande saker är givetvis ett extra plus.

Så fr.o.m. nu öppnar vi vårat egna transferfönster och tar emot ansökningar till en spännande säsong tillsammans på Klackar och Grejer.

Maila in ett CV till laglund@klackarochgrejer.se för översyn av lagledningen så återkommer vi med åsikter. Diskretion är givetvis en självklarhet.

Ansök nu och var med om att bidra till att Klackar och Grejer blir lite vassare än Häckens Web-TV

/Sportchefen

1 kommentar:

Anonym sa...

VAFAn står det MENS i Gustafs hatt?.....