måndag 5 januari 2009

Gais öppnar dörren...

5 januari 2009.

Idag så börjar det andas fotboll i stan på allvar igen. Örgryte hade sin första ordentliga träning, IFK Göteborg har sitt klassiska konditionstest på Friidrottens Hus, BK Häcken luftar även sina kroppar i dagarna och i eftermiddag håller Gais "Öppet Hus" på Valhalla IP mellan 17-19.

Öppet Hus från grönsvart håll är ett nytt grepp där man vill ge fans och supportrar en annorlunda upptakt av kommande säsong och dessutom ge klubben en bra start tillsammans med alla nya inblandade. För Gais har ju ganska mycket nytt blod att visa upp i år i hela 8 nyförvärv!

För den nye tränaren Axén är det dessutom första officiella dagen på jobbet och tillsammans med 3 färska islänningar, Hatti, Gummi och Gujo (Ni vet ju redan nu att Knattarna ligger närmast till hands men vi väntar med det), Mikael Dahlgren, Pär Ericsson, Magnus Jonsson & Richard Spong så återkommer även Christos Christoforidis från Syrianska på lån.

Men mest intressant är ändå Johan Mårtenssons första ordentliga säsong med laget. Den killen kan bli något alldeles extra om han får husera på samma sätt som ifjol. Kan man dessutom behålla de eftertraktade Wanderson, Ekunde och fjolårssensationen Björn Andersson så ser det intressant ut.

Gais själva jobbar hårt för att återinföra en bra aktivitet på sin hemsida och det märker men dels i tillskottet av Tony Balogh som har fingertoppskänsla och har sköna historier at berätta. Men vad som är märkligt är ändå uppdateringen av sidan på de viktigaste punkterna. David Durmaz t.ex. återfinns fortfarande i truppen medans stackars Christos uteblir... Sen tycker jag att man borde uppdatera årskortsförsäljningen lite rappare, för det är ju ändå den som är i fokus just nu. Viktigt att det syns att det säljs biljetter och inte fasen har väl den försäljningen stannat upp sedan jul? Eller så har den det...hua...


Men men, skit i det och fokus på eftermiddagen. Det utlovas följande från kansliet i deras pressmeddelande idag:

"Det kommer hända en del kring träningen. Missa dessutom inte chansen att se GAIS nyförvärv visa upp sig. Låt oss visa nyförvärven vilken fantastisk klubb som de har valt.

Kioskerna är öppna, Gaisbilen är på plats, Speakerrolle intervjuar, priser delas ut och mycket mer."

Korvkiosken är desutom öppen och så dyker eventuellt Bobbie Friberg upp... Låter ju som Klackar och Grejer! Kommer Pehrson? Tror inte det ...

Bäst att dra till Valhalla mellan 17-19 så att man inte missar speakerrolles intervjuer. Så på med understället bara så att man inte fryser ballarna av sig.

/Sportchefen

Inga kommentarer: