tisdag 30 december 2008

Pengar, Svett & Tårar - En film om BK Häcken

Läsare av bloggen kan inte ha undgått att vi ibland frossar i nostalgi och historia. Enligt oss på K&G är detta väldigt viktigt. Och ibland lägger folk upp de mest otroliga klippen på youtube. Följande fem klipp är en del av en helhet. Har ni en halvtimme över så ägna den åt detta. Jag vet kanske inte så mycket om BK Häcken men det här är fanimig Klackar & Grejer!!

8 kommentarer:

Diego M. sa...

Otroligt bra film. Hatten av för din blogg i övrigt också. Jävligt udda o läsvärda saker du snokar upp o skriver om. Gott nytt år!

Anonym sa...

Fan valhalla ser ju precis ut som nu. Men hade inte häcken gothia cup vid den här tiden? Den turneringen har väl alltid dragit in deg till föreningen?

Lars Haglund sa...

Tack shivahacke, men vi är faktiskt 4 st skribenter på Klackar & Grejer just nu, och kanske blir vi fler och förhoppningsvis blir vi ännu bättre!

Gott nytt åt

Anonym sa...

Sicket gäng. dom ser lika tråkiga ut nu som då

Anonym sa...

Nice!
Min brorsa spelade i Häcken denna perioden och är med en snutt i filmen.
:)

Anonym sa...

Hur grått såg inte göteborg ut i denna filmen då? Klart sevärd även om jag knappt vet vilka BK röva är

Anonym sa...

Fantastisk sevärt, stort tack.
Skulle inte detta lika bra kunna vara vårt kära IFK, med tanke på att vi höll på att konka -82.

Anonym sa...

"1982 stod BK Häcken på egna ben som arrangörer för Gothia Cup. Den nedåtgående trenden i antalet deltagande lag hade man emellertid inte lyckats vända. 265 lag från 18 nationer var en minskning för tredje året i följd och det gjorde nye cupgeneralen Dennis Andersson lite bekymrad. "Inkomster och utgifter tar ut varandra och cupen ger möjligen någon tusenlapp i överskott", suckade han efter turneringen."