måndag 22 december 2008

Silly Season: Franska och blåvita toner på ÖIS-gården

Mitt under julruschens sista klämtande dagar slår ett Silly rykte ned som en bomb. Sylvain Legwinski, fransmannen som provtränade med IFK Göteborg under sommaren, sägs vara på väg till Örgryte IS. Sylvain som går kontraktslös är tänkt att förstärka mittfältet och bidra med sin rutin. Sylvain sågs senast i engelska Ipswich. Sylvains svenska fru kommer från Borås och paret tycks nu ha bestämt sig för att slå sig ned på västkusten. Klackar & Grejer gjorde en specialare på Legwinski under hans korta träningsperiod med IFK Göteborg. Vi väljer nu att återpublicera den för att alla skall få en bättre bild om Sylvain.

Vi på K&G hälsar Sylvain Legwinski välkommen till Göteborg och Örgryte om allt går i lås.

Men silly slutar inte här. Ytterligare ett rykte gör gällande att David Stenman, IFK Göteborgs reservmålvakt som varit back up till Kim Christensen under säsongen, spelar för ÖIS nästa säsong. Stenman kommer förmodligen inte att säljas utan kommer istället att lånas ut. Om den här affären går i lås kommer IFK Göteborg att återigen ha tre målvakter i truppen, eftersom man i förra veckan kallade upp Marcus Sandberg från U-truppen.

David Leinar från Ljungskile har varit en ryktenas man under silly, men nu skall David, enligt de säkra källorna, vara överens med Örgryte, dock har inte Örgryte och Ljungskile kommit överens om alla detaljer i affären.
-
Sen återstår egentligen bara två rykten till, men storleken av dessa är för stora för att bara kasta ur sig. De här två rykten kräver mer tid och mer text. Men ÖIS är iblandade i bägge. Och så fort vi vet mer kommer vi att publicera det så fort som möjligt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Bra jobbat !

Anonym sa...

Vad är baraben?

Klackar & Grejer FTW!!!

Anonym sa...

Fint scoop Laglund, men du skulle gett det till Praktikanten. Tänk att ni valde rätt lag också, makalöst. Bloggen överlever ett tag till.

Praktikanten sa...

Rolf; och hur vet du att det inte var tvärtom? :)

Anonym sa...

första profetsian gick in ang Stenman, då väntar vi bara på resten