tisdag 2 december 2008

Tre Klackar och en Grej

Dagens första klack går till Marcus Berg. Marcus kan behöva lite stöd i dessa dagar. Inga mål på två matcher (avstängd i en av dem) och nu sjunker prislappen på honom rejält. Häromdagen var det typ 170 miljoner för en flytt till Fiorentina och idag endast 100 miljoner för en flytt till Ajax. I den här takten kommer han snart gå att byta utan övergångssumma mot, ja varför inte Jonatan Berg?

En andra klack går också till Holland, men nu till gräset från Holland som idag började att rullas ut på den nya arenan. En rolig grej som hände där inne idag var att TV4 ville spela fotboll på gräset. Byggherren sa nej och TV4 stod i regnet bredvid gräset och trixade med bollen.
- Bra att du sa till dem, sa jag till Byggherren, jag skall bli den förste att spela boll här, fortsatte jag.
- Nej, det skall jag, sa Byggherren.

En tredje klack går till han den där innebandyspelaren som tydligen är aktuell för Everton, fast då som fotbollsspelare. Den där rackarn har verkligen byggt upp en bra grej för sig själv. Allt för att slippa svensk försäsong. Respekt.

Dagens grej går givetvis till GAIS och allt runt GAIS. Tränarsnurren med Magnus Pehrsson är ju helt osannolik egentligen. Har ägnat några dagar till att läsa igenom det något underhållande GAIS forumet gais.nu, och vissa kommentarer där är, ja inte fan har de mycket till övers för Pehrsson iallafall. Men allvarligt talat, nog har man sett att Magnus har en bra tanke om fotboll, men är det inte så att han var Ålborgs tredje val?

Inga kommentarer: