måndag 29 december 2008

Tre Klackar och en Grej

Nyårstider är årskrönika tider. Därför går dagens första klack till Radiosportens årskrönika. Inte för att den håller hela vägen igenom, men EM delen med Lasse Granqvist referaten är fantastiska. Finns inte många som slår Lasse när det gällar att referera fotboll. Extremt roligt när Ralf Edström är bisittare och försöker att hänga med,"Şentürk, Şentürk, Det var Şentürk, Lasse?, Şentürk var det".

Dagens andra klack går till David Pratt i det Engelska amatörlaget Chippenham som lyckades med konststycket att bli utvisad efter 3 sekunder. Nu skall man kanske inte hylla röda kort men bedriften att bli utvisad efter 3 sekunder kan inte gå obemärkt förbi. Tydligen gick Pratt in med dobbarna före i en tackling, en tackling han måste ha planlagt innan avspark.

Dagens tredje klack går till Gais som ställer till med en happening i samband med lagets första träning den 5 januari. Träningen skall ske på Valhalla sådär vid sex tiden på kvällen. Nu kan man ju bara hoppas att Gais fixar en riktig happening av detta. Lite varmt vin och lite korv och sedan granskning av den nye tränaren Axén. Undrar dock vad Axén själv tycker om detta när han skall dra igång sin spelfilosofi inför de grönsvarta massorna.

Dagen grej är ju relativt självskriven. Först gör man två mål i Premier League. Sen firar man detta på krogen. Sen blir det bråk. Sen blir man haffad av polisen. Men skit samma, snart är det match igen. Så häng inte läpp Steven Gerrard. Eller som huvudpersonen själv sade till Liverpools officiella site efter matchen igår "Det är viktigt för oss att förbli ödmjuka, hålla fötterna på jorden och jobba hårt." Cheers...

1 kommentar:

Anonym sa...

Jättebra blogg, både innehållsmässigt och språkligt. Tråkigt då att särskrivningarna envisas med att dyka upp. I det här inlägget var det 'EM delen' isf EM-delen och 'sex tiden' isf sextiden alt sex-tiden.