torsdag 18 december 2008

Vad har Nannskog gjort för ont?

Årets skämt...??


Vad skall man säga om uttagningen till USA mer än att Lagerbäck MÅSTE ha något emot Daniel Nannskog, Staebek. Killen har gjort 100 baljor på 120 matcher sedan anmkomsten 2005. Vunnit skytteligan två gånger och dessutom fått priset "Bästa utländske spelaren i Tippeligan någonsin". Kanske inte säger så mycket men om man jämför med nomineringen av Mikael Dahlberg, Djurgården så står sig detta ganska starkt.

Killen har nätat 198 gånger i större sammanhang i Malmö FF, DIF, Landskrona, Kina och i Norge på ca 280 matcher sedan 1996 som resulterat i hela 3 A-landskamper. Dom är från förra USA-lägret dessutom...

Och att Johan Andersson ifrån samma klubb inte ens är påtänkt? 12 mål som offensiv mittfältare i ett mästarlag är ganska hyffsat?

Skyll faan inte på åldern heller (34) När Henke Larsson, 37 fortfarande är aktuell.

Visserligen är Dahlberg yngre (23) men framför allt TYNGRE... 109 matcher och 16 mål sedan debuten i Giffarnas A-lag imponerar inte ett dugg heller. Dom kunde ha skickat Robin Söder istället för att lära sig. Den pöjken kommer att bli extra extra i framtiden...

Märkligt är det i alla fall...

/Sportchefen

2 kommentarer:

Erling sa...

Robin är skadad. Förhoppningsvis tillbaka i träning i mitten/slutet av januari. Inte för att Lagerbäck hade tagit ut han annars heller men ändå.

Kent Brockman sa...

Skulle kunna tänka mig att Nannskog är besvärlig att ha i landslagstruppen och i det stora hela så vill inte Lagerbäck ha med en sådan "besvärlig" person.