onsdag 11 februari 2009

Äntligen... Heja Elmarna!

Ja, det verkar ju inte bättre då succén i Kalmar FF från i fjol har smittat av sig till den blågula dressen. I alla fall för två av dom så länge men det är en tidsfråga innan alla tre gossarna härjar i vårat landslag. Att mellanbror Viktor (född -1985) tar klivet nu känns naturligt med ett nystartat proffsäventyr och med en spets i sin arsenal som vi behöver i Sverige. Stark i luften, bra skott och passningssäker är bara några av de saker han behärskar och dessutom jävligt bra. Men det sjuka är att lillebror Rasmus (född 1988) är enligt mellanbror bättre i de mesta och med den infon undrar man i så fall hur de tänker i Heerenveen??
-
Hur som haver så är ju mittfältsfrågan i landslaget alltid viktig och den går aldrig obemärkt förbi oavsett motståndet. Med två bröder Elm inblandade i framtiden så sätter det lite extra press på Källström, Svensson, El Chippen, Seb Larsson och t.o.m. en frisk Linderoth... Återväxten börjar kännas lite tryggare nu, Så ja!
-
Det finns ju en storebror till från Johansfors IF men om David (född 1983) skall snylta sig in så är det ju på Zlatans bekostnad och det är ju kanske inte den lättaste uppgiften i modern fotboll just nu. Sen kanske åldern spelar honom ett litet spratt och samt att konkurrensen är tuffare som anfallare men ingenting är ju omöjligt?
-
Ikväll får vi se två av tre bröder från start mot Österrike i Graz med start 20.30. Har ni Eurosport så är det grattis...
-
Så här startar Blågult:
-
Målis:Andreas Isaksson
Backar: Adam Johansson, Olof Mellberg, Daniel Majstorovic (k), Erik Edman
Mittfält: Rasmus Elm, Kim Källström, Viktor Elm, Christian Wilhelmsson
Anfall: Marcus Berg, Markus Rosenberg.

Bänk: Eddie Gustafsson (mv), Andreas Granqvist, Petter Hansson, Mikael Nilsson, Behrang Safari, Samuel Holmén, Sebastian Larsson, Daniel Nannskog.
-
Äntligen så får man ju hålla på killarna istället för att avundsjukt titta på hur de manglat allsvenskan nere från smålands östra udde under 2008. Det känns riktigt skönt nu när de är på min (allas vår) sida istället för jobbiga, eländiga, svåra jävla Kalmar FF.
-
Kul för Adam konstaterar vi samt att Edman är tillbaka igen. Tråkigt dock att Marcus Berg inte får en Zlatan eller Henke bredvid sig så att han får härja fullt ut och att en sådan indikation hade varit läglig nu inför Portugal om ca en månad...
-
Skit samma... Heja Elmarna !!!!!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det var med stor glädje som Redaktören läser om Elm och Kalmar FF på denna blogg. En lite glädjetår rullade just ner för kinden.
Tror att Elmarna kan lyckas riktigt bra i kvällens match med det uppumpade självförtroende de just nu besitter.
David ser jag mer som en offensiv mittfältare än renodlad anfallare även om han spelat längst fram i Kalmar FF inledningsvis av säsongen. Fast han ska ju först och främst in i ladslaget.

Geigert sa...

Nu gäller följande...

Heja Sverige Heja Elm!!!
Hata Kalmar FF Hata Elm !!!

närå... det är framtiden vi får bevittna men jag tror nog att storebrorsan får hålla sig till klubblaget...

Anonym sa...

Äntligen Adam!

Anonym sa...

Adam Elm?

Anonym sa...

Förstår inte snacket ang. eurosport. Har man inte kanalen så tar man sig till ett ställe som visar matchen.

Och har man förhinder, kids kanske, så är det endast en fråga om prioritering. Det är inte läge att klaga på utbudet från sin televisionsleverantör.

Vill man, så kan man.

Anonym sa...

Nu har jag fått svar från higab angående båsen.

De som finns där nu är bara där på prov för att säkerställa att saker och ting fungerar.
De har talat med dom som ska bygga båsen och är full av tillförsikt att de har en lösning som inte kommer skymma sikten från sidlinjen för någon som sitter på rad 1. De har däremot bett iticket plocka bort platserna på rad ett sektion M5 och K3 tills dom nya båsen är klara.

Bara för att vara på den säkra sidan.

Då var den frågan ur världen!

Anonym sa...

Svåra Kalmar??! Vi mötte dom 4 gånger förra säsongen. Vann samtliga.