fredag 27 februari 2009

Magnus Pehrson: Vår nye förbundskapten

Efter att Ålborg fullständigt krossat Deportivo La Coruna i UEFA-cupens åttondelsfinal står det nu klart för mig att Magnus Pehrsson på allvar kandiderar om platsen som svensk fotbolls förbundskapten. På några månader har han gått från Gais i bottenskiktet av allsvenskan till Ålborg och Europas stora arenor. Många har sett det i honom och nu har han bevisat det. Magnus Pehrsson är ett av svensk fotbolls stora hopp.

Många ser honom som den store svikaren, men vad fan, så här med facit i hand kan väl ingen klandra honom. MP gjorde det som behövdes.
-
Genivärvningen av Luton Shelton var en av Magnus första åtgärder i Ålborg, och mer är att vänta. Rykten når oss från Danmark att Magnus Pehrsson snabbt accepterades av truppen och kunde omedelbart börja inplantera sina ideér.
-
Nu väntar Manchester City i kvartsfinalen och detta bör bli en mumsbit för de hungriga danskarna. Och nu gäller det för fotbollsförbundet att vara med.
-
När Lagerbäck misslyckas att ta Sverige till VM i Sydafrika 2010 måste man vara på hugget. Man bör kanske redan nu ringa och fråga MP om vilka klausuler han sitter på i detta kontraktet.
-
Kan man hantera Luton Shelton på det sätt som MP har gjort skall det inte vara några problem att hantera stjärnor som Rasmus Lindgren och Anders Svensson.
-
Magnus Pehrsson spås av många att bli vår nye "Svennis", dels för hans taktiska förmåga men också för hans egenskaper att svetsa samman en grupp. Och nu när Sir Alex sjunger på sina sista verser i Manchester United skulle inte jag bli förvånad om vi inom en snar framtid får se MP vandra in på Old Trafford. Så agera nu fotbollsförbundet! Jag tvivlar på att Manchester United ger Sir MP klausuler. Ring nu!
-
Nja, vi får väl se. Men nog är det något med den här grabben?

3 kommentarer:

Anonym sa...

De va då fan va du tar i! E du kär i pôjken eller? ;-)

Anonym sa...

Instämmer med föregående talare. MP och Ålborg kommer åka så det visslar om det i nästa omgång. Manchester City är skit men kommer ändå slå ut Ålborg - och att MP skulle vandra in på Old Trafford som tränare det finns inte på kartan...

Unknown sa...

Haha, tycker det är rätt uppenbart att de överdriver för att få sin poäng igenom. Men jag älskar överdrifter^^

Däremot tror jag verkligen att Ålborg har en chans mot City. Det kanske är ett namnkunnigare lag än Deportivo men spanjorerna går ju bättre i La Primera än City gör i PL. Vinner man med 6-1 mot Deportivo så har man goda chanser mot City, FCK var ju bara ett mål ifrån att lyckas slå dem igår.

MP är nog en duktig tränare och kan mycket väl bli en framtida svensk förbundskapten. Kanske inte mogen 2010? Old Trafford tvivlar jag dock lite mer på hehe.