tisdag 10 februari 2009

Sanningen om avbytarbänkarna. del 1

Innan vi börjar våra avslöjanden om hur det skall förhålla sig när det gäller bänkarna framför läktarplats så vill vi först sticka in med ett stycke historiskt ögonblick. Nu drar man linjerna, bara en sådan sak!

Men vi har nu testat bänken både från spelarhåll...
-
... och på läktarplats...

Huvudspåret just nu är att hitta ansvarig för att stämma av med måtten och hur det skall gå till för att detta skall lösas innan det är skarpt läge. Lägg då till följande att på "hemma"-sidan, om vi utgår från det traditionella Ullevispåret sedan tidigare, finns en ramp upp till läktaren som förhindrar en nedgrävning.


Arenachefen befinner sig just nu ett par meter ifrån oss men upptagen i ett exklusivt möte med samtliga allsvenska sportchefer så vi återkommer med mer besked.

/Sportchefen

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter som någon har missat det hela.
- Ooopps, var fan ska spelarna och tränarna sitta?

- Det vete fan.

- Dom måste ju sitta någonstans. Varför är det inte med på ritningen? Hur fan kunde vi glömma det.

- Vi lånar från Nya och ställer dit dom, det är säkert ingen som märker något...

Anonym sa...

bra jobbat, som Josefsson ungefär. grävande journalistik... många hål att fylla på arenan men kommunpamparna är tydligen nöjda. keep up the good work lads..

Anonym sa...

Tack för denna snabba halvtidsrapport!

Anonym sa...

Gött att någon tar tag i (klackar &) grejer!

Anonym sa...

Ska bli spännande att höra var detta slutar. Kul för dem som har betalat dyra pengar för ett årskort när de upptäcker att deras sikt är skymd för resten av året av en jävla busskur. Man skulle gå bärsärk för mindre.

Anonym sa...

Sportchefen / Finns det någon anledning att du skriver bildmontage på Barabens kommentartråd? Och var i ligger bildmontaget i så fall? Avbytarbänkarna finns inte alls?

Var det inte prat om att spelarna skulle sitta på läktarna (alltså avbytarbänken på läktarna) som på typ Old Trafford? Annars finns det väl ingen anledning med trappor ner från nedre läktare till planen. För ibland undrar man ju...

Anonym sa...

Fan va gött att ni bryr er om vad läsarna vill veta ! men vad ska det bli istället för det fula gruset som ligger mellan planen och läktaren ? för det kan väll knappast ligga kvar !

Anonym sa...

Malmös framtida spelarbås (Senaste Bilder, bild 40)

http://www.mff.se/swedbank/

Geigert sa...

Materialarn: Sa jag bildspel så kanske det blir misstolkat... Vi menade gvetvis lite ögongodis från arenan :)

Intressant teori med trapporna, måste grotta ner mig i det, annars tror jag att nedgrävning närmare planen hade varit den bästa lösningen...