onsdag 11 februari 2009

Linderoth nästa Öis-bomb?

Knappt har bläcket på Alvaro Santos kontrakt hunnit torka, förrän Öis ger sig in i nya värvningstag. Bland annat ska den franske 35-åringen Sylvain Legwinski provträna med klubben. Mittfältaren, som spelat i klubbar som Monaco, Bordeaux, Fulham och Ipswich, provtränade under fjolåret med IFK Göteborg. Nu ska han försöka få ett kontrakt med det röda sällskapet istället. Vilken form baguetten håller återstår väl att se, men han kommer få visa upp sig i matcher mot Västra Frölunda och Malmö FF. Borde väl kunna peta in en boll på Jonas Sandqvist i alla fall?

Men den stora bomben kan komma inom kort. För Klackar och grejer har grävt lite i ryktet om att den allsvenska nykomlingen från Göteborg har ett seriöst intresse av att värva landslagsmittfältaren Tobias Linderoth. Den skadeförföljde mittfältaren vill lämna sin nuvarande klubb, Galatasaray i Turkiet. Kontraktet där går ut under året, om man inte väljer att utnyttja optionen på ett bonusår.

Örgryte IS ska enligt källor redan ha varit i kontakt med Linderoth och hans agent, och man när stora förhoppningar om att kunna ro affären i hamn. Låter som en osannolik silly-grej, men källor nära Öis menar att det är på fullt allvar. Tydligen vill Linderoth slippa så mycket konstgräs han kan, han dras ju med taskiga ljumskar och allt vad det är, så Elfsborg är helst inte ett alternativ. Dessutom har han enligt uppgifter köpt ett hus som ligger inte alltför långt ifrån Delsjöskogarna...

Är Öis med på banan på allvar snart?

15 kommentarer:

Anonym sa...

F*n, kan dom bli att räkna med på riktigt?
Nåja, det hjälper inte med att ha massa namnkunniga spelare.

Anonym sa...

Snylt... Spenderar inte linderoth en hel del tid på kamratgårdens skadestuga?

Anonym sa...

Linderoths hus ligger i Sandared utanför Borås. Visserligen på rätt sida av Borås sett med Öis-ögon.

Anonym sa...

Spännande inlägg av praktikanten, vi får se om du får mer att skriva om detta rykte ;)

Anonym sa...

Skulle nästa vara en större bomb om än Santos-affären om ÖIS lyckades värva Linderoth. Hoppas kan man ju alltid.
Forza ÖIS

Cliff sa...

Linderoth vore en sjuk värvning av Öis, om han blir spelduglig igen. Hoppas verkligen att Blåvitt är med och snackar också.

Anonym sa...

Finns obegränsat med deg bland Örgrytes intressenter, kul, verkligen, kul..
Vi pantar tomburkar, men det fungerar hyggligt ändå.

Anonym sa...

Linderoth ska inte till blåvitt?
Det och mittback är det sista vi behöver just nu.

Cliff sa...

Linderoth vore grym för Blåvitt, TO orkar inte hur länge som helst och man vet aldrig när Wernbloom och Gurra sticker utomlands.

Anonym sa...

Klockan 12 gick Svenska Fans ut med nyheten om Bjärs, missade ni den? som är så blåvita???

Linderoth kan ju lika gärna hamna i blåvitt, han är ju polare med mild?

Anonym sa...

Missat vad? Var väl inget konkret med den Bjärs-nyheten?

Anonym sa...

Linderoth vore väl en idiotisk värvning av Blåvitt? Vi har Gurra som är i Linderoth-klass de få gånger Linderoth är hel.
Däremot viskas det om en högermittfältare till Blåvitt. Han skall visst spela i landslaget o allt! Från ett blåvitt land till en blåvit klubb. Vem vet?

Skvallertanten

Anonym sa...

Men som sagt så är det ju allmänt känt i Öiskretsar att både Linderoth och Mikael Nilsson besökt Öisgården den senaste månaden.

Anonym sa...

Det verkar som om öis håller på att ta på sig en alltför stor kostym igen. Man har tydligen inte lärt sig nånting sen förra varvet.

Sånt gillar vi.

Men man räknar väl med att gamle Rosén skall komma och köpa öisgården och skänka tillbaka den igen när elitlicensnämnden börjar bråka. Om han nu inte tröttnat på att ständigt bli körd i arslet gång på gång, dvs.

FC Gothia - en verklighet snarare än vad man tror.

Anonym sa...

Fotbollskanalen har tagit upp ryktet nu. "Ett rykte med oklart ursprung" haha