tisdag 14 oktober 2008

Glenn på BaraBen, men till vilket pris...?




-

-

-

-

-

-
-

Tänk er att få en hel fansblogg uppkallad efter sig? En av Sveriges största och mest fantasirikaste dessutom. Det är en hyllning som inte går av för hackor och Glenn Hysén är värd varenda spaltmeter...

Till att börja med så vill jag (vi) understryka att BaraBen.com är en ledstjärna för oss på Laglunds kansli. Ett föredöme hur man med lättja, ironi och en stor skopa humor skall föra fram texter om sitt favoritlag med underton av blodigaste allvar.

Att nu Glenn tar pennan i handen och börjar blogga själv på sajten är ju himmelriket för grundarna, skribenterna och läsarna. Läsvärdet, som redan innan låg på en klar högsta nivå, fick ett substansvärde ytterligare och en guldstjärna i protokollet. BaraBen (på Glenn Hysén) ÄR nog Sveriges bästa fansblogg.

MEN... att ingen ser det kommersiella i det? Varför blundar man åt att Glenn enkom bloggar för att dra in spelare till www.3bwin.com? Han gör ju det för profiten för böveln... När bloggade han senast? Jo, den 30 september... OM vad? Sig själv? Sitt proffsliv? Klackar och grejer? Helenas bok? Icke... utan om Champions Leagues omgång 2.

Inget fel i det men när man läser kommentarerna under bloggen så känns det som att "frälsaren" har hittat hem. Läsarna tror på fullaste allvar att Glenn bestämt sig för att ge tillbaka efter alla dessa hyllningar. Att skriva lite om sig själv och om hans bravader och ge fansen en extra krydda och kanske lite skvaller från omklädningsrummen på Kamratgården och Anfield Road...

Men som det ser ut nu så blir det nog mest "Jag tror att Villareal slår Celtic etc", "Gå in på http://www.3bwin.com/ och tippa etc."

Vi älskar Glenn och Bara Ben och den kombinationen är unik men vi hade gärna sett en mer personlig och ärlig touch i texten och inte ett "sälj". För faan Glenn, bollen är rund !!!!!

citat:

Då är även jag igång med bloggandet här på BaraBen. Mitt första inlägg handlar om tisdagens och onsdagens Champions League-fotboll. Jag ska försöka mig på en tippning av de olika grupperna i årets Champions League!

När kommer Glenns nästa blogg på Bara Ben? Ett tips, den 22 oktober. ;)

/Sportchefen

1 kommentar:

Anonym sa...

Och nu är den där j-la tävlingen nerlagd!!! Skall bli intressant att se hur det blir med Glenns bloggande i fortsättningen. Kanske blir det nu inlägg av den karaktären ni efterlyser...eller så blir det inget alls.