måndag 27 oktober 2008

Partytrick

En liten hobby jag har är att ställa märkliga frågor till Torbjörn Nilsson. För ett tag sedan handlade det om obskyra inomhus turneringar i Finland med landslaget. Senaste frågan löd så här: Är det sant att du skickade en bild på en rumpa till PSV Eindhovens kansli? Svaret från Torbjörn löd: Ja.

Anledningen var att Glenn Hysén hade ett klassiskt partytrick för sig i samband med fest. Glenn brukade sno folks kameror och ta kort på sin egna bakdel. Men på en fest lyckades han sno åt sig en kamera som tillhörde Pripps bryggerier, där en viss Torbjörn Nilsson jobbade. När bilderna framkallades och ett arsle dök upp på en av bilderna visste självklart Torbjörn vem som var den skyldige.

Torbjörn förstorade bilden och skickade den till PSVs kansli när Glenn åkte ut på sitt proffsäventyr. På holländska skrev han att röven på bilden tillhör ert nyförvärv Glenn Hysén.

Och när Glenn kliver in på sin första dag som fotbollsproffs möts han av en munter kanslipersonal som håller upp det förstorade fotografiet av hans bakdel. Med andra ord en bra start på den proffssejouren.

Och på tal om hobbyverksamhet. På Rapport sa de igår att efter fotbollen så är körsång den största fritidsaktiviteten i Sverige.

Tänkvärt? Nej.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastisk hobby! Hemslöjd eller bergsklättring? Nej, jag ställer märkliga frågor till Torbjörn Nilsson :)

Geigert sa...

Man hade kunnat betala vad som helst för att se Glenns min när han kom in på PSV:s kansli för första gången och möts av ordföranden hållandes i en bild på sin Hysses röv :)

Priceless...

/Sportchefen