torsdag 23 oktober 2008

Djurgården rensar i 031-land inför 2009?

I Stockholm har framgångarna lyst med sin frånvaro den sista tiden och kraven bara ökar och ökar. AIK har en tränare som enligt fansen sitter säkert och då sitter han säkert, vare sig han själv eller styrelsen vill. I Solna bestämmer ju Black Army *suck*

I Bajen har man hittat en bra snubbe i Tony Gustafsson som med små medel lyckas hålla klubbens fana strax över vattenytan, trots tappet mitt i brinnande säsong av Petter Andersson och Paulinho. Gustafsson är en framtidsman inom Svensk fotboll och borde nog passa bättre i Göteborg än på Söders Höjder, värva någon!!!

Men i landet runt Olympiastadion (Ja, den heter faktiskt så) är det oroligt värre. Ordförande Lundqvist är mer eller mindre ombedd att avgå för det vill fansen och då är det ju så, eller hur? Sportchefen (Djurgårdens alltså) visar ballen för poliserna och hänger löst i tyglarna och så är det "locket på" när det gäller frågan kring tränarduon Jonsson/Lundholm. På frågan inför deras blårandiga existens inför 2009 svarar alla diplomatiskt; "- Dom (Vi) har kontrakt över 2009".

Men det finns en våt dröm för alla Järnkaminer och den hittar man på Kamratgården, Gaisgården och i Qviding...

Som tränarpar inför 2009 jagar man nu de förlorade sönerna Stefan Rehn och Magnus Pehrson och dessutom lockas Zoran Lukic hemåt med en skräddarsydd (med betoning på Armani) Sportchefsroll.

Kanske kan man hitta en roll även för Mikael Martinsson med...

Nu återstår det bara att hitta en bra lösning på ordförandeposten innan man går till angrepp mot Göteborg och då måste Skansen Lejonet, Kronan samt Älvsborgs Fästning vara fullmatad med krut för att man skall kunna orka hålla emot. För det finns pengar och dessutom så bultar det ett starkt patriotiskt hjärta för föreningen hos ovannämnda...

/Sportchefen

Coming up... Vilka Brassar drar norrut innan jul...?

1 kommentar:

Anonym sa...

Stefan Rehn är knappast aktuell för DIF,men dom andra två kan mycket väl hamna i Djurgården