tisdag 28 april 2009

Upp till bevis

Ikväll är det verkligen upp till bevis för IFK Göteborg när man tar emot Örebro på Gamla Ullevi. Nu skall många frågor besvaras, nu när motståndarna inte är så mycket K&G. 

Eller är dom det? Örebro har gått bra under inledningen av säsongen. Men det kommer självklart inte bli samma tryck på den här matchen som Blåvitts två övriga matcher på Gamla Ullevi.

1. Det har sålts ganska många biljetter men det kommer att bli långt ifrån fullsatt, kommer det att bli bra tryck ändå?
2. Hur blir det med jordbävningen, eller är det bara en rökridå för att få bort ståplats?
3. Kommer laget att kunna motivera sig tillräckligt när motståndet "bara" är Örebro (Lex Häcken)?
4. Vad händer om Örebro gör första målet?
5. Lex Hansson?
6. Kommer "Snart skiner Poseidon" funka när det inte är fullsatt?
-

-
Jag vet inte, men jag vet att det är svårt att synka inmarschen när vissa lag alltid är sena ut ifrån omklädningsrummen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så härligt!
En sak jag tänkt på, kan du inte få till så att texten kommer fram lite innan man skall sjunga just dom orden, vet att det va många som inte sjöng dom 2 första orden då dom inte kan texten.

Anonym sa...

sämre kvalité denna gången?

Link sa...

Vad jag märkt så sjunger LS: För vi glömmer aldrig ääänglaaarnaaaa! tre gånger på slutet.. Det hade kunnat vara något eller? Alme gjorde det på premiären och det borde ge ett större tryck från läktarhåll? Eller vad tror du Laglund?

Anonym sa...

Bojkotta bojkotten!

220 kr för att äta en hamburgare och dricka två öl är lika illa som gays ockerpriser för klackbiljetterna! Om man ska protestera mot höga priser så får man i alla fall komma med ett rimligt alternativ för blåvita supportrar. Alla ni som inte vill betala 60 kr för en öl, 25 kr är priset på en öl på The Queen t.ex. Jag står bakom bojkotten, men dessa priser luktar gaysigt!

Viktor