fredag 17 april 2009

Örgryte behöver lite Oh La La

Ny förlust för Örgryte IS igår på Gamla Ullevi. 0-1 mot Örebro kanske är ett steg framåt då man bara släpper in ett mål, men gårdagens match var långt ifrån 3 poäng till Göteborg.

Örgryte har börjat säsongen uselt och när man räknar in försäsongens matcher så kan man bara redovisa två vinster på 13 matcher. 

Vinsterna mot Västra Frölunda hemma, 4-1, och Malmö FF borta, 1-2, har en gemensam nämnare: Sylvain Legwinski.

Sylvain var på planen i bägge matcherna för Örgryte och kommentarerna om hans insatser efter matcherna har varit, - Han spelade lugnt och stabilt, - Han slog inte bort några onödiga bollar, - Han är okej men det märks att han inte är fulltränad.

Sett till det tre Allsvenska matcherna Örgryte spelat så känns det som om det är det här dom behöver. En mittfältare som delar ut bollar, lugnt och stabilt och som inte slår bort några bollar i onödan. Och hade Sylvain stannat kvar så hade han antagligen varit bra tränad vid det här laget.

Men nu är det väl försent att ringa honom. Men jag tror att det hade varit roligare att se på Örgryte om det funnits lite Oh La La i startelvan.

3 kommentarer:

Geigert sa...

Jag tror nog att det är fler lag i GB G-trakten som skulle behöva lite Ohlala, Baguette, Chevre och Sava Bien i spelet ;)

Anonym sa...

Håller fullständigt med! Oh la la! Skrämmande å höra 13 matcher 2 vinster!

Anonym sa...

Fullkomligt korrekt uppfattning. Jag förstår inte riktigt varför Legwinski inte fick chansen. Pengar? För långt kontrakt? Ring nu Dick....