måndag 13 april 2009

Swedbank Stadion update

20 minuter kvar till avspark på Swedbank Stadion. Det kokar här nere, i alla fall om vi skall avse hemmaklacken och deras förberedelser. Men vi kan ju konstatera att det inte är helt underhållsfritt och klart.
-
Till att börja med så buades kommunordföranden Verpaluu ut vid invigningen och det är ju ett märkligt tecken. Det roliga där var ju att hela högtalarsystemet ballade ut och hela invigningsceremonin överröstades taktfast av klacken. Lite kul faktiskt :)

Me värst är nog kortsidan där klacken står. Det proppas in människor till bristningsgränsen. Samtidigt längst ner så står det barn och trängs. Går det snett där så kan det bli en katastrof.
-
I övrigt så glassar Hasse Borg omkring på innerplan som bara han kan. Sen vimlar det av gamla Iff-Iff legender överallt. Tapper, Mattisson, Ljung etc etc. Vi konstaterar också att det är dels vita nät i burarna, bra jobbat. Dock inget nät bakom målen så det lär nog försvinna en och annan officiell matchboll under kvällen. Men det kommer att bli tryck här inne.....

Örgryte behöver visa att förra matchen var en engångsföreträdelse + att MFF måste ju vinna sin hemmapremiär.
-
Vi återkommer

2 kommentarer:

Fimpen sa...

Mäktigt

stn sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.