onsdag 22 april 2009

Den lille Tsarens 4-verkeri

Vi måste bara spä på hyllningarna till Arsenals succéköp Andrej Arsjavin. Den lille tsaren avgjorde antagligen, till Alex Fergusons lycka, Premier League igår efter FYRA fullträffar borta mot Liverpool. Fyra mål på Anfield Road liksom!!!??? Hur gör man det???!!! Har det hänt innan att en motståndare hängt fyra baljor på "Holy Ground"? WTF Steven Geraff???

Nu slutade fighten 4-4 efter att Gunners ledat med 1-0 i paus och snacket löd då att siffrorna var totalt missvisande och att Benitez mannar borde istället haft ledning med minst ett par mål. Men med sin vana trogen nu för tiden, så gjordeLiverpool ingen besviken åter igen när det gäller mål och det bjöds på fyrverkeri i andra halvlek. Åt bägge håll...

Arsjavins 4-3 kom i 90:e minuten men Pool kom tillbaka och kvitterade på övertid. SEdan hade Fabregas en boll inne i 95:e minuten men som dömdes bort.

KOLLA IN !!!

Att en ryss skulle avgöra ligan var kanske ingen högoddsare inför säsongen men då var det Roman Abramovich och hans Chelsea man hade i tankarna men nu känns det som att Arsjavins 4 baljor och Arsenals poängstöld på Anfield ger Manchester United fri sikt till guldet.

5 kommentarer:

Majornas sa...

Jag visste det.
Ni skulle aldrig ha drivit igenom att bänkarna skulle grävas ner. Nu blev ju hela bygget underminerat!

Geigert sa...

Vi är stolta över att kunna presentera 0.00004 på richterskalan :)

Tusk sa...

Nu var det väl ändå Arsenal som ledde med 0-1 i halvtid...

Anton sa...

Julio Baptista hängde väl fyra i en ligacup match på Anfield 2007 tror jag...?

Geigert sa...

Helvete vad ni skall vara messerschmitters nurå... jag ändrar i vanlig ordning ;)