tisdag 11 november 2008

Sparka på dom som ligger...


Idag sparkar K&G på dom som ligger.

Det rensas vilt i Solnaland i dagarna. Idag fick sportchefen och urgnagaren Ola Andersson lämna skeppet och dessutom, inte så otippat, så fick även den självgoda Richard Norling sparken som huvudtränare i AIK. Mannen utan civilkurage som stod bakom sina huliganer som attackerade Gais familjeläktare för två år sedan. Vi misstänker att Norling säkert kommer att få den otacksamma uppgiften att öppna Norrlandsfönstret igen uppe i Norrporten. Frågan är då vart "Snuffe" hamnar? Tebaks till DIF?



Hans vapendragare Nejbosa Novakovic gnällde över att hans snygga mål i Champions League för 100 år sedan inte hade någon betydelse längre? Nej Nebo, det har det inte, Hej då även där från kansliet! Nebo hakar nog knappast på Sundsvallståget utan tar nog hellre T-banan till Vasalund igen.

Nu satsar Gnaget istället på säkra kort för vad kan gå fel när man hittar framtida tränarparet från Vilda Väsby...? För att ni skall få en referens bjussar vi på arkivbilder från kommunens senaste sportsliga framgångar. Det har inget med fotboll att göra men det har väl Väsby aldrig haft heller...?


tjosan...


Klackar och Grejer hälsar duon Mikael Stahre samt den nye sportchefen Björn Wesström välkommen till den Allsvenska grytan. Bägge beskrivs som doldisar och det är väl ingen nyhet att en scoutansvarig för AIK Fotboll samt en superettantränare inte firar triumfer i rampljuset? Scoutansvarig? Själv var man med i "Nyckelpigan" när man gick i 3:an...

... och så till sist, bye bye till Gnagets stekare nummer Uno...


Vi tar tillfället i akt att säga adjö till Allsvenskans pålitligaste gula eller röda kortkandidat; Mats Rubarth, som även han lämnar det sjunkande skeppet... Mats är väl den ende gulsvartingen som kan vara i närheten av att vara Klackar och Grejer men det är ändå inget som han skall ta för givet.

Det ryktas nu att Café Opera vill värva Rubarth men att även Park Lane, Valand, Stadshotellet i Växjö samt Harrys i Kalmar lagt sig i budgivningen. Framtiden ser ljus ut för nattklubbskungen och stekarn från Örebro.

Bildkälla: Inte helt otippat stureplan.se

Vill ni vara med och sparka? Lämna en "kick" i kommentarerna :)

/Sportchefen

3 kommentarer:

Anonym sa...

EU:s smittskyddsinstitut ligger ju i Solna. Kan det vara de som sparkar iväg alla gnagare från Solna trakterna. Fast råttproblemet lär de väl aldrig bli av med i de trakterna. Så jag tycker att EU borde gå ut med direktiven till smittskyddsinstitutet att skrika: Hata allt, avgå alla.

tomas sa...

Kick!

Anonym sa...

Visst är det Joey Killer!?