torsdag 14 februari 2008

Tiderna förädras, kläderna med.

Det fanns en härlig tid på det glada 80-talet då blåvitt rattade vita Volvo i 240 modell. Man var bland annat sponsrade av DFDS Tor Line som gav upphov till den härliga reseledaretröjan. Man hade gärna lite längre hår i en för den tiden moderiktig bena.

Nu är det nya saker på gång. Man har ju som bekant slutit avtal med KIA och trots att det pratas mycket på nätet om oviljan hos spelare att köra KIA så har det till dags datum bokats 16 stycken nya bilar till kamraterna.

Den nya matchtröjan är också på väg in. Den nya hemmatröjan kommer att vara mer blå en den tidigare varianten ifrån 2007. Folk med förhandsinfo säger att den är snygg, kanske tom snyggare.

Angående bilden så är det en uppförstoring som hänger på mitt kontor, den mäter 80x45 cm och den hälsar mig välkommen varje morgon. Trots det så kan jag fortfarande inte peka ut alla på bilden. Det är några där som jag bara inte kan komma på.

2 kommentarer:

Frankie sa...

Tjena Laglund! Du är mer än välkommen att flytta ditt bloggande till BaraBen.com om du är sugen. Maila oss på kontakt@baraben.com så kopplar vi ditt blogger-konto till BaraBen! Kul med fler seriösa blåvita bloggare!

Anonym sa...

Heja mångfald. Inget fel på baraben, läser där varje dag, men roligt om inte alla hamnar där. Laglunds Fever Pitch är här för att stanna. Tack.