torsdag 12 mars 2009

Vi grejar vidare under betongen

Nätet skall ju prassla men vad skådar vårat norra...?
Ett svart nät? Visserligen låg detta i närheterna av det nedmonterade "Euro 2002" så det var kanske menat till dessa men oavsett, hur tänker man med svarta nät?


Vi hittade i alla fall hörnflaggorna (och stolparna) och där kan vi lugnt konstatera att retron från "Bebbens Flagga" kommer att vara den officiella färgen (flaggan) men att klubbarna själva med största säkerhet kommer att ha sina egna färger vid match.
-
Bebbens flagga ja, den har ju vi? Hur gör vi nu liksom?
-
Sen kan vi dessutom meddela (vi vågar knappt säga avslöja längre) att Gunnar Grens berömda staty just nu håller på att putsas upp för att sen transporteras ner och återställas där den stod innan, vid den nordvästra entrén. Där den hör hemma för övrigt...
-
Tyvärr så fick ju inte arenan det namnet "GUNNAR GREN ARENA" som vi gärna sett utan kommunen betalade ju hellre professor Allén 47.000 för att han skulle sätta en mer akademisk och godkännande stämpel på namnet: Gamla Ullevi.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Svarta nät?

Harregud, hur tänker gubbarna på Higab?

Tack för att vi slapp Efsborgs bonniga mål!

Anonym sa...

"Tror faktiskt att det är så att svarta nät ger mindre kontraster mot det gröna gräset än vita nät. Mer behagligt för ögat och lättare att följa spelet för de bakom mål."

Geigert sa...

Good point...

Anonym sa...

Vad är problemet med svarta nät?

Unknown sa...

Fotbollsnät skall vara vita.