fredag 6 mars 2009

Är ni redo nu på onsdag?

Det har varit mycket snack om derbyt och premiären den 5 april och det är inte så konstigt. It´s "Numero Uno" i agendan och allt vi väntat på, släpps som en öppen ventil den dagen klockan 14.30. Biljettsläppet (startade igår) har gått över förrväntan och det är "Lapp på luckan" och mäktigt drag i fotbollen så det räcker redan. Fy fan vad skönt!

Men vad händer nu den 11 mars när IFK Göteborg släpper sina första ticketas till hemmapremiären? Kommer allt att hålla då med? Trycket lär ju vara högre på alla växlar samt i biljettluckorna på scandinavium, så jag anser nog att detta blir det stora testet för alla innebörande. IFK har sålt nästan 5000 säsongsbiljetter (4802) och det innebär att det är drygt 13900 att slåss om. Räkna sen bort stockholmarnas ca 2000 så ser ni ju själva att det är nya spelregler som gäller i år.

Ifjol kunde ni sitta hemma och rulla tummarna för att sen efter ett snabbt beslut, masa er ner kvart i avspark till ett folktomt Ullevi. Sorry men den tiden är över nu bara så att ni vet...

Herrejävlar annars vilken match det kommer att bli. IFK Göteborg - Djurgården och på påskafton dessutom! Det lär ju komma ner ett gäng 08:or för att "inviga" bortaklacken på allvar.(sorry Gais men ni hajjar nog vad jag menar)

Klockan 11 på onsdag släpps det blåvita guldet till allmänheten. Lycka till.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Får hoppas lös-biljetterna tar slut snabbt. Då är det endast årskorts platser kvar och då kommer de gå åt!

Geigert sa...

det är en bra strategi :)

Anonym sa...

Nog hade man varit redo. Tyvärr har IFK beslutat sig för att trogna exilmedlemmar inte ska ha möjlighet att köpa biljetter den 11/3 på telefon eller webben. Endast exklusivt i Blåvittshopen och Scandinavium som IFK skriver på hemsidan.

Anonym sa...

Öis/Gais i alla ära. Men är inte Häcken göteborgslaget nummer ett?

IFK, var väl bara bra på 80-talet?

Anonym sa...

Går det även att köpa biljetter på Pustervik på onsdag?

Anonym sa...

Senaste,
Ja det går bra.

Anonym sa...

När släpps gais-blåvitt?

Anonym sa...

Härligt att du piskar upp stämningen Chefen! Nu börjar det fan snart!

Känns bekvämt med årskortet nu! De kompisar som velade och bangade ur kommer säkert ångra sig snart. Det blir ju så mkt krångligare nu att kirra biljetter.

Anonym sa...

Jävla kackel om Blåvitt. jag ska aldrig läsa den här sidan igen!

Geigert sa...

haha, det kommer du visst... du är fast som en magnet :)