torsdag 12 mars 2009

På väg in...

Vi är på uppdrag igen för våra läsare och innan vi ger oss in och nosar upp väsentligheter som berör sanna fotbollsälskare, kan vi presentera IFK:s egna shop som skall ligga på den västra sidan mot Allén. Inte 47.000-kronors mannen Sture Allén (det var vad han kostade för att ta fram namnet Gamla Ullevi), utan vår kära allé genom stan.

Sveper vi blicken några grader till höger så hittar vi nästa shop och det är så nära allians och förbrödring man kan komma. Örgryte och Gais skall tillsammans med Intersport sälja sina souvenirer vägg i vägg med IFK. Det kan bli livat i den shopen den 5 april...

Ja, vi tar väl oss in för att ta reda på ryktet om färgen på hörnflaggorna och dessutom nätet på målen. Vi återkommer snart men kan väl börja med att stärka vår position inom Svensk elitfotboll och konstatera att Higab nu börjat att packa ner "Euro 2002".
-
Vi är strax tillbaka, vilken färg tror ni att Higab har inhandlat till sina hörnflaggor?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Rödblå förståss! :-)

Anonym sa...

Gula

Anonym sa...

Blir det inte orginalflaggorna från fotot med bebben så säger jag upp mitt årskort!;)

Anonym sa...

Hoppas såklart på blåa och vita som är stadens (och lagets) färger men tror på gula och blå då det är nationalarena för damlandslaget.

Brasklapp för mosaikflaggor lika stolarna på lätaren, så att de matchar de tomma stolarna när öis, gais och damlandslaget spelar...