torsdag 5 mars 2009

Biljettkaos råder...

Idag släpps biljetterna till premiären på Gamla Ullevi, derbyt mellan bröderna Örgryte och Gais. Och i skrivande stund så är det turbulens och kö på nätet när det gäller att få de rätta platserna. Addera då också till att man grävt upp en kabel nere vid Scandinavium som gör att det manuella systemet ligger nere.

Bästa tips just nu är väl lagens hemsidor och sen snällt sitta i kö.

Örgryte IS
Gais

Matchen? 5 april kl. 14.30

11 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, "ok"...

Anonym sa...

Vem bryr sig om småbröderna?

Geigert sa...

Eftersom du är anonym så har jag ingen aning om vem eller vilka du åsyftar. Utan att ta parti så vill jag dock upplysa dig om att Örgryte bildades 1887.

Resten får du ta reda på själv ;)

Anonym sa...

Öh, håller inte du på blåvitt? ;)

Praktikanten sa...

Varför tror alla att sportchefen håller på Blåvitt? :)

Anonym sa...

Oavsett vad Sportchefen håller på så har han ju rätt i att Örgryte på ett sätt är Storebror i stan (och Sverige) med tanke på åldern på klubben.

Anonym sa...

Chefen håller väl på ÖIS vad jag kan minnas...

...och åldersmässigt så har han ju rätt iaf... ;-)

Anonym sa...

Sportchefen trivs bäst på Stadion i 08-Land

Anonym sa...

bra blogg! Grattis!

Anonym sa...

Håller med, riktigt bra blogg.

"Upptäckte" den för ca 1 månad sedan. Uppskattar den laid-back-stil som råder. Just därför tycker jag att det var ett misstag att ta in Holger Hansson med sin lite hätska attityd.

Ett tips till honom är att andas emellanåt. Se fotboll (I alla falla ibland om det går) som något annat än ett forum för politik och spydiga kommentarer.

Lär av Sportchefen och Laglund!

Cliff sa...

Två (2) sittplatsbiljetter kvar just nu på hela arenan. Däremot lär det inte bli fullt på Öis kortsida. De kanske hade tjänat på att göra om övre stå till sittplats i den här matchen?