måndag 30 mars 2009

Vad var det vi sa...

Vi slår oss för bröstet och konstaterar nu att vårat "scoop" om de nya målen (Euro) från Rantzows samt att det blev en förändring är numera dagens sanning. Här kan vi se hur man gjuter hål i marken för de pinnar som skall hålla uppe repen som sträcker sig igenom nätet och upp till kryssribban.

Målstolparna skall givetvis gjutas ner i marken dom med. Vilket föranleder till ett annat litet problem...

Ja ni ser ju själva. Bakom mål och under södra ståplats ligger ju planskyddet som skall rullas ut över mattan vid specifika tillfällen men nu blir det som sagt problem. Stolparna nedgjutna i marken gör att man kanske får ändra lite i planerna? Kanske man får beställa en nyare variant av en plantäckning som går över långsidan?

Avbytarbänkarna håller på att komma på plats och då är det väl uppklarat med samtliga problem?... Icke sa nicke....

Sitter man på främre stolen och tittar ut mot planen möts man av följande utsikt. En 90 cm hög "rullande" reklamskylt (se tidigare blogg om bilder) 3 meter från sidolinjen. Lägg då till att enbart en tränare får lov att stå upp under match... Grattis Martin Pringle, Stefan Rehn och Patrik Johansson... Skaffa en TV i båset eller så får ni glutta på srtorbilds-TV:n

Ursäkta om vi är jobbiga men har man passerat 100.000 läsare så har man ;)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kan ni inte lobba för fastgjutna tennisdomarstolar, som är nedgrävda också. På så vis sitter de lågt, men högt på samma gång.

Martini sa...

Ang "Euro"-målen;
Det är inte så enkelt att de sitter på pinnar eller liknande, och någorlunda smärtfritt kan lyftas av i marknivå? Då blir det ju fritt fram för plantäckningen från kortsidan.

Anonym sa...

Varför klagas det på att man sitter under marken i avbytarbåsen? Vi vill väl att arenan ska vara internationell?? För så har faktiskt många stora klubbar ute i europa. Fast dom sitter ännu längre ner..

Anonym sa...

Ska det verkligen finnas reklam framför avbytarbåset? Får det ens finnas reklam där? Den "tekniska zonen" är väll fri från reklam så man kan ju se lite av matchen iaf?:)

Anonym sa...

Fattar inte hur man ska lösa det där med regnskyddet.
Kanske giraffen har något förslag?

Geigert sa...

Jävlar i min låda!

Nu har man hört det senaste inifrån kulvertarna och hör och häpna nu...

För att ta fram skyddet under södra läktaren så kommer man att plocka upp de 4 betongfundamenten som man lägger för stolparna och dom som skall hålla näten.

Man väljer alltså en lösning som innebär att hela paketet skall lyftas för att tillgodose oss med det bästa målburarna...

Heder åt detta även om lösningen är jävligt opraktisk.

Anonym sa...

hoppas verkligen att de löser problemet! För vi vill ha 3D Stadium Goals!