måndag 16 mars 2009

Som en BANG, en Boome Boomerang...


- Austria? G´day Mate, lets throw another shrimp on the Barbie...

När Peter Abrahamsson bröt fingret så var alla helt säkra på att den pensionerade målvakten och tillträdde sportchefen Dick Last skulle få ta på sig handskarna igen. Last var nere i gymmet ett par vändor innan han själv insåg att det inte kommer att fungera. Lösningen på problemet hittade Örgryte åter igen nere i Danmark. FCK:s 3-målvakt, 24-årige Nathan Coe lånas fram till att vårsäsongen är färdig.

Coe är Holländsk mästare med PSV och Dansk dito med FCK. Dessutom har han haft Inter som klubbadress när han kom till Europa 2002. Men läser man djupare i meritlistan så hittar man inte speciellt många A-lagsmatcher från start i protokollen och det beror på att Coe är en s.k. framtidsspelare.

Av hans 7 matcher i FCK:s tröja från start så har Coe hållit "Rena Lakan" i 5.

23 år är ingen ålder för en keeper heller och just nu ståtar Örgryte med två friska målvakter i truppen. Bägge är på lån och 21 respektive 24 år. Coe är ju här som backup dessutom till 21-årige förstamålvakten Peter Abrahamsson (fingerskadad)

Friskt vågat av nykomlingen.

Men vad tycker David Stenman om detta?

Idag klockan 11 anländer i alla fall Sällskapets egna "Bruce" till Öisgården inför avresan till Cypern under morgondagen. Och oavsett hur bra eller mindre bra denne "Aussie" är så blir det som en boomerang tillbaka den 1 juni till Köpenhamn. För övrigt på hans 25-årsdag...

Nathan Coe, född 1 juni 1984 i Brisbane.
Längd: 1.93 i strumplästen.
Tidigare klubbar: Brisbane Strikers, Inter, PSV, FCK
Landslag: Australien U-17 & U-21

5 kommentarer:

Anonym sa...

Helt rätt beslut. Nu får Stenman lite eld i baken...

Anonym sa...

Austria!?

Geigert sa...

Anonym: Jag hoppas att du har sett filmen "Dum Dummare"? Om inte så kläcker Jim Carrey ur sig den kommentaren åt en Österrikare :)

Geigert sa...

På bred Aussiedialekt skall tilläggas...

Anonym sa...

denna snubben finns med i Martin Bengtssons "I Skuggan av San Siro" vill jag minnas...