tisdag 12 maj 2009

MP håller snittet...

I avdelning skadeglädje ägnar vi oss åt att konstatera att senast vi hade update om Magnus Pehrsons fram/motgångar i Danmark så såg det halvmörkt ut. Letar ni längre ner så ser ni att då var det 12 poäng på 10 matcher i SAS-ligan som gällde och en väntande semifinalretur i cupen. Idag adderar vi två matcher i ligan, samt att man faktiskt lyckades ta sig till final i cupen mot Bröndby på fler bortamål. Där väntar nu suveränen FCK.

Nu är det 13 poäng på de 12 ligamatcher MP varit ansvarig med målskillnaden 11-17 som gäller. Poängsnittet är ganska bräckligt med ynkliga 1.08/match men den gode MP håller sig ännu över en pinne i alla fall per match. Frågan är bara var toleransen går i styrelsen. Vi tycker att det är en underprestation av laget den senaste tiden i alla fall. De senaste 7 matcherna i ligan visar upp blott 2 poäng av 21 möjliga och det är för dåligt helt enkelt.

Bröndby - Aalborg 2-0
Aalborg - Odense 0-1
Aalborg - Vejle 0-0
Esbjerg - Aalborg 3-1
Aalborg - Randers 1-2
FCK - Aalborg 3-0
Aalborg - Aarhus 1-1

Undrar fortfarande om hur skadeglädjen ser ut nere vid Gårdakvarnen? Pehrssons fokus just nu borde ligga på att vinna Landskampspokalen (cupen) för att återfå hedern, för UEFA-vinsten mot Deportivo är glömd nu.

Inga kommentarer: