tisdag 5 maj 2009

Grejsvenskan: Omgång 6

Fasen nu är det tätt mellan matcherna och vi som ligger och lapar sol hela tiden istället för att arbeta, vi tappar ju kontrollen helt...?

Men vi redovisar ju givetvis den 6:e omgången där det fanns en del intryck att ta med sig. I Skåne var det en lyckosam omgång med ett par segrar och väldigt lite gula kort (3 totalt). Hammarby kryssade nere mot Gais och det var väl det enda positiva man kunde säga om Stures framfarter då de övriga gängen totalt vek ner sig mot Helsingborg och Halmstad. Trots segern för IFK så var det ingen lyckad tillställning i Sillandet heller men Martin Hanssons två gula på Gamla Ullevi vänds ju till pluspoäng, vilket gör att man nästan hamnade breakeven, trots Leinars röda kort i Trelleborg.

Noterbart att Grejsvenskan fått nya ledare och det är inte helt orättvist som Skånegänget tar täten efter 6 omgångar...

Sportslig ställning:

Team Grötz 18 9 5 4 23-12 32
Team Sture 18 6 3 9 15-28 21
Team SILL 18 6 2 10 25-30 20

Grejsvenskan:

Team Grötz 16p
Team SILL 11p
Team Sture -4p

Den 7:e omgången har ju redan dragit igång med bl.a. ett hett Skånederby med Martin Hansson vid pipan- Räkna med många sköna poäng till Grötgänget... Och Djurgården vann igen på mycket länge vilket blev Gais nemesis denna gången och när IFK också torskade mot Elfsborg sätter man allt hopp till ÖIS som spelar hemma mot BP...

4 kommentarer:

Mattias Sörensson sa...

Till alla skribenter på, Klackar & grejer.

Tjena, jag driver fotbollsoraklet.se
jag söker skribenter, ser att ni har talang. Sök upp mig på Mattias.sorensson@fotbollsoraklet.se eller Mattias_sorensson@hotmail.com
jag kollar båda dagligen. Ni har bra synpunkter kring ditt ämne. Om du tar kontakt med mig kan vi börja diskutera, vi har för ett år sen varit kontakt med nyhetssidor.

Diego M. sa...

När öppnar transferfönstret? Team Sills enda chans att ta hem det här.

Geigert sa...

Shiva: Det står på vid gavel just nu .....

Geigert sa...

Hej Mikael på Oraklet. Vi har nu varit inne och läst på din blogg ett par ggr och vår talangscout kan konstatera att du är inte den skribent vi söker på Klackar och Grejer.

Men fortsätt att jobba på din ironi och humor så kanske vi kan ta en diskussion om ett par år. Tack för din förfrågan och lycka till med er blogg :)