måndag 4 maj 2009

Dagens (Årets) skräll...?

Örgryte har nog haft årets megaoflyt på målvaktssidan inför det allsvenska året 2009. Först gick den tilltänkte förstekeepern Peter Abrahamssons finger sönder under uppbyggnaden vilket innebar att man fick blixtlåna FCK:s tredjekeeper Nathan Coe. Nu har samme Coe också råkat ut för samma missöde och måste lämna sitt avtal och åka hem till Köpenhamn för operation.

Här har man för andra gången spekulerat i att Dick Last skall dra på sig handskarna igen men så blir inte fallet även denna gången. Att Last vill koncentrera sig till 100% på sin nya roll som sportchef verkar nu vara skrivet i sten, vilket känns rätt på något sätt.

Öis drag blir istället lite otippat att man då kallar in mannen som vaktade stolparna mellan 1993-96. 42-årige Bengt Andersson har synts på öisgården i träning och enligt rykten får han nu ett par dagar på sig att visa att han fortfarande är i hyfsad form. Frågan är dels hur bra han är och i så fall om han t.o.m. petar David Stenman? Vi tycker ändå att Bengan tillbaka i ÖIS är Klackar och Grejer så det sjunger om det...

Bengans tidigare klubbar:

Moss FK 2008
Tölö IF 2008
IFK Göteborg 1999-2007
CD Tenerife 1996-1998
Örgryte IS 1993-1996
IK Brage 1986-1992
GAIS 1979-1985
Hanhals -1979 (moderklubb)

7 kommentarer:

Anonym sa...

HAHA, fick det nyss bekräftat av en kamrat som tittat på träningen. Bengan dominerar på träningen, skriker och gapar!

Anonym sa...

Episkt när han i bakåtslickat hår kom ner till oss på valand för att bjuda på champagne. Bengan!

Psycho In Spe sa...

Måste vara jobbigt med alla dessa noggranna läsare, chefen ;) Året som Bengan kom från Spanien till IFK med sin pagefrisyr var 1998. Varför orkar jag bry mig? :D Wikipedia är inte alltid att lita på (även om dom nämner rätt år uppe i den löpande texten). För övrigt kul att Bengan inte kan hålla fingrarna borta från syltburken!

Geigert sa...

Psycho: Jag tokvägrar att editera denna gången, just för att du erkänner att du är och förblir en messerschmitter..... ;)

Psycho In Spe sa...

Haha...Det är bra chefen! Messerschmittern accepterar :D

Cliff sa...

Hade inte Bengan skadeproblem som förhindrade hans övergång till Peking?

Bengan + Stenman som målvaktspar, Öis försöker tydligen kopiera Blåvitts guldkoncept från 2007!

31-åringen sa...

Klackar o grejer rular!