måndag 6 juli 2009

Grejsvenskan: Nu jävlar!

Nu är det dags igen och den 13:e omgången är igång på allvar. 08-orna plockar rejält med pinnar med två segrar för DIF och Hammarby och Gnaget kryssar. I Skåne går det trögare med två torsk för TFF och Helsingborg och skulle nu MFF tappa hemma mot Kalmar så blir det ridå i denna omgången. Sillarna har redan en 0:a i protokollet att inteckna efter BP:s segermål på Grimsta i den 95:e minuten. Ikväll skall IFK och ÖIS ta tillbaka den västsvenska hedern i Halmstad och Borås, hur nu det skall gå till.....

Nu är i alla fall mysteriet kring Martin Hansson löst!


Vår domarikon och ibland med hatkärlek alltid omtalade Hansson, är tillbaka och dömde på Stockholms Stadion ut NOLL kort! Inte en enda bonus alltså vilket får oss att dra öronen till oss igen. Vad är det frågan om? Nåja, han är nog bara lite ringrostig efter sitt Sydafrikaäventyr. Där han för övrigt glänste med att totalt missa (blunda för?) ett klart Brasilianskt mål.

Well, vi kommer med nyheter i alla fall. Nu är det slut på minusträsket och dessutom så kommer det ett litet tillskott.

Gula kort ger 1+ och röda 5+, fråga oss inte varför mer än att vi måste för fan måste ur de röda siffrorna. Hansson ger istället jackpot (dubbla poäng i kortsammanhang) som tyvärr inte gagnar varken DIF och HF då de tydligen sprang omkring och kramade varandra?

Sen kommer vi till nyheten. Det har efterfrågats under Silly Grej Season om att byt lag. Men nu kastar vi istället in ett jokerlag som kan bli en skräll. Ett prospekt från varje del (nåja) får istället äran att utmana och vi döper dem sonika till Team Outsiders.

BK Häcken
Brommapojkarna
Halmstad BK

Där har ni dom, vare sig ni vill eller inte!

Inga kommentarer: