tisdag 30 juni 2009

Pimp my office: Part 2

Redaktion fylls nu snabbt på med div nödvändigheter. En bild på Glenn Strömberg på väggen känns naturligt och likaså en Buster på skrivbordet, tidningen SE från den 23 november 1972 känns kanske lite oväntad, men när man läser artikeln om Ralf så är den ett måste.

"Får jag ta ditt ägg också Ulla, undrar Ralf vid frukosten och ler som en spjuver. Det skall ju vara så bra för potensen med många ägg. Ralf äter tre. Och rodnar lite."

Oumbärlig på en redaktion för fotboll är Rothmans Fotball Yearbook. När man känner sig helt tom är det bara att börja bläddra och snart är du fylld med nya uppslag för bra bloggar eller allmänna samtalsämnen.

Visste ni förresten att Owen Pickard gjorde tröstmålet för Hereford United i förlustmatchen i andra omgången av engelska Div 3, 1993 på bortaplan. I första halvlek slog han till inför de 2718 personerna som hade bänkat sig på Chesterfields hemmaarena.

Vissa skyller förlusten på planens storlek, då Herefords hemmaplan mäter 111yd x 74yd och Chesterfields plan har de konstiga måtten 113yd x 73yd.

Hursomhelst så sänkte Steve Norris (2 mål) och Lee Turnbull (1 mål) Hereford United.

Förövrigt så startade säsongen uruselt för Hereford. Först i den femte omgången den 4 september lyckades man bärga sina första poäng för säsongen efter en knapp vinst mot Scunthorpe United med 2-1. Målskyttar Chris Pike och Derek Hall. Publiksiffra 3091.

En annan källa till inspiration är tidningen "Svensk Fotboll", just nu på skrivbordet "Vändningar - en metod att förbättra anfallspelet" en artikel skriven av Tord Grip och Björn Westerberg.

Ett fotografi bör man även ha på skrivbordet. Jag väljer ett foto på mig, redaktören och Svennis i Manchester.

Fortsättning följer...

8 kommentarer:

Anonym sa...

haha, det där kontoret känns ju lite B om jag skall vara ärlig

Lars Haglund sa...

Men vad fan, det är ju inte klart ännu. Kim skall dit och giraffen osv

Psycho In Spe sa...

Är det Björn Westerberg som tränade IFK ett tag på åttiotalet(83-84?)? Vad gör en sån gubbe idag?

Geigert sa...

lite B? Hur B är det att vara anonym?

Mik sa...

Några matchtröjor på väggen är väl ett måste.

Överkursen är att ha en videoprojektor som projicerar massa Klackar & Grejor antingen på väggen i rummet eller på grannväggen.

Nummer9 sa...

Kan skänka en vacker Elfsborgströja till er med Martin Ericssons autograf på.

Geigert sa...

Nummer9: Den tar vi direkt! Alltid kul med tröjor på gamla spelare från förr... ;)

Lars Haglund sa...

Matchtröja måste upp, likaså vimplar. Få se vem som kan hitta den mest K&Giga vimpeln?