tisdag 24 juni 2008

Två hål i luften

Ja ja, livebloggandet gick väl så där. Mobilen slaknade och dog på slutet. Men det var inte så mycket att skriva hem om egentligen.

Men det var roligt att se Robin Söder igår. Han hade två riktigt bra chanser. En stoppades med handen av en Stabaek försvarare och borde resulterat i en straff och när det bästa läget uppenbarade sig sparkade han ett stort hål i luften i fritt läge några meter framför mål.

Ett annat hål i luften sparkade Kim Christensen på en märklig utrusning vilket resulterade i att Stabaecks kvicke brasse fick öppet mål, men han fick snedträff och bollen hamnade i burgaveln.

När Eldin gick ut med skada hoppade Berg in och tog platsen på högermittfältet, detta i sin tur gjorde att Selakovic tog steget in i mitten. På den platsen spelade Stefan upp sig och skickade upp bra bollar till anfallet och jobbade bra hemåt. Men i slutet av matchen var det väldigt trötta IFK spelare på planen. Det är tydligt att blåvitt har problem med skador när man byter in unge försvararen Oscar Gustavsson, som anfallare.

Mest och bäst chanser hade norrmännen men IFK stod upp bra. Roligast i efterhand är Jonas Olssons kommentar i dagens GT. "Alla spelare hade ledigt i midsommar, suckar Olsson".

Det sägs att det var 800 åskådare på plats. Vad jag såg var det fyra stycken som hejade på blåvitt, fem om man räknar in Håkan Mild, som, enligt ett rykte, idag drar på sig den blåvita dressen och springer in på Ullevis gräsmatta.

Jaja...

Inga kommentarer: